Г-н Кмете, а сега "к'во ше пра'им"?!?

Избуялия папур в р.Луда Яна на пъпа на центъра е сравняван с поречието на Амазонка и устието на Нил

23.08.2013

811

Избуял папур с височина над 3.20 м, крякащи жаби и неустоим аромат на канализация описват детайлно картинката на коритото на река Луда Яна. Това се намира на 100 м разстояние от кабинета на кмета Никола Белишки в Общината точно на пъпа на чаршията.

Наши читатели намират тази картинка доста екзотична и е сравняват с поречието на река Амазонка, а ние пък е оприличихме с устието на река Нил. Жалко, че по нея не се разхождат крододили и анаконди, за да бъде още по-автентична.

NoStop.bg не за първи път пише за проблемите с парка и прилежащите му части, но до сега от страна на кметския екип няма никаква ответна реакция. Нисък парапет, камънаци и изсечени дървета допълват пустинния пейзаж на парка и реката.

Нужно ли е да стане някакъв инцидент или да се появи крокодил в общината, за да почне кмета да чува гражданите и да си върши работата?!?

Текст Гергана Найденова

comments powered by Disqus

Най-нови публикации


виж всички

Видео

Още интересно от На фурната

всички фоторепортажи

Фоторепортажи

На премиерата на филма "Съдилището" с Параскева Джукелова

Цитат на деня

„Ей, плебеи, четете и знайте историята си! Светът не започва от асарелци, които днес, във вълчи времена, не зачитат останалите си съграждани! Прочетете Д. Стайнбек - "За мишките и хората". Ще се припознаете... С умиление!” (Нашият читател Мария Сиракова коментира статията „Желанието за бул. "Асарел" - огромен публичен гаф” в която припомняме кой е ген. Георги Момеков, защо е удостоен с титлата почетен гражданин на Панагюрище и защо на него е кръстена улица. Повече в раздел „Общината”.)
<   >
чуй всички

Аудио

Откъде черпите най-често информация?

виж резултатите