Г-н Кмете, а сега "к'во ше пра'им"?!?

Избуялия папур в р.Луда Яна на пъпа на центъра е сравняван с поречието на Амазонка и устието на Нил

23.08.2013

725

Избуял папур с височина над 3.20 м, крякащи жаби и неустоим аромат на канализация описват детайлно картинката на коритото на река Луда Яна. Това се намира на 100 м разстояние от кабинета на кмета Никола Белишки в Общината точно на пъпа на чаршията.

Наши читатели намират тази картинка доста екзотична и е сравняват с поречието на река Амазонка, а ние пък е оприличихме с устието на река Нил. Жалко, че по нея не се разхождат крододили и анаконди, за да бъде още по-автентична.

NoStop.bg не за първи път пише за проблемите с парка и прилежащите му части, но до сега от страна на кметския екип няма никаква ответна реакция. Нисък парапет, камънаци и изсечени дървета допълват пустинния пейзаж на парка и реката.

Нужно ли е да стане някакъв инцидент или да се появи крокодил в общината, за да почне кмета да чува гражданите и да си върши работата?!?

Текст Гергана Найденова

comments powered by Disqus

Най-нови публикации


виж всички

Видео

Гледате как деца от ОДЗ "1-ви юни" в Панагюрище боядисват яйца за Великден. Това направиха и малчуганите в ОДЗ "Пролет". Репортаж и снимки търсете в раздел "Животът" на www.NoStop.bg.

Още интересно от На фурната

всички фоторепортажи

Фоторепортажи

Лековата къща в Панагюрище след реставрацията

Цитат на деня

"Ако човекът, тази рожба на материалното, прилича на едно изречение, написано с много любов, но и много правописни грешки, както казваше бай Йордан Радичков, а природата човешка е недоверчива, вечно съмняваща се и невярваща в Бог, то, пак според Радичков, независимо дали го има, или го няма Бог, нека живеем така, все едно го има. По-леко е, повярвайте!" (Откъс от текста на Светлозар Стоянов "Да живеем така, все едно Го има". Повече в раздел "От редакцията".)
<   >
чуй всички

Аудио

Болен здрав носи или колко често се разболявате?

виж резултатите