Г-н Кмете, а сега "к'во ше пра'им"?!?

Избуялия папур в р.Луда Яна на пъпа на центъра е сравняван с поречието на Амазонка и устието на Нил

23.08.2013

782

Избуял папур с височина над 3.20 м, крякащи жаби и неустоим аромат на канализация описват детайлно картинката на коритото на река Луда Яна. Това се намира на 100 м разстояние от кабинета на кмета Никола Белишки в Общината точно на пъпа на чаршията.

Наши читатели намират тази картинка доста екзотична и е сравняват с поречието на река Амазонка, а ние пък е оприличихме с устието на река Нил. Жалко, че по нея не се разхождат крододили и анаконди, за да бъде още по-автентична.

NoStop.bg не за първи път пише за проблемите с парка и прилежащите му части, но до сега от страна на кметския екип няма никаква ответна реакция. Нисък парапет, камънаци и изсечени дървета допълват пустинния пейзаж на парка и реката.

Нужно ли е да стане някакъв инцидент или да се появи крокодил в общината, за да почне кмета да чува гражданите и да си върши работата?!?

Текст Гергана Найденова

comments powered by Disqus

Най-нови публикации


виж всички

Видео

Още интересно от На фурната

всички фоторепортажи

Фоторепортажи

Един ден в селата Левски и Елшица

Цитат на деня

„Улицата, на която живее майка ми, я разкопаваха най-малко три пъти. Още не е оправена. При всяко идване в Панагюрище обикаляме на сляпо, за да си стигнем до дома, защото липсва всякаква информация за това кои улици са затворени. Не знам кой реши, че е изключително удачно да се работи по три проекта наведнъж.” (Петя Михайлова в полемика за ремонтните работи и разкопките в Панагюрище в профила на NoStop.bg във Фейсбук. Подобни мнения изказват и други читатели. Повече - в раздел "От редакцията".)
<   >
чуй всички

Аудио

Откъде черпите най-често информация?

виж резултатите