Г-н Кмете, а сега "к'во ше пра'им"?!?

Избуялия папур в р.Луда Яна на пъпа на центъра е сравняван с поречието на Амазонка и устието на Нил

23.08.2013

726

Избуял папур с височина над 3.20 м, крякащи жаби и неустоим аромат на канализация описват детайлно картинката на коритото на река Луда Яна. Това се намира на 100 м разстояние от кабинета на кмета Никола Белишки в Общината точно на пъпа на чаршията.

Наши читатели намират тази картинка доста екзотична и е сравняват с поречието на река Амазонка, а ние пък е оприличихме с устието на река Нил. Жалко, че по нея не се разхождат крододили и анаконди, за да бъде още по-автентична.

NoStop.bg не за първи път пише за проблемите с парка и прилежащите му части, но до сега от страна на кметския екип няма никаква ответна реакция. Нисък парапет, камънаци и изсечени дървета допълват пустинния пейзаж на парка и реката.

Нужно ли е да стане някакъв инцидент или да се появи крокодил в общината, за да почне кмета да чува гражданите и да си върши работата?!?

Текст Гергана Найденова

comments powered by Disqus

Най-нови публикации


виж всички

Видео

Гледате откъс от историческата възстановка на клубове "Традиция" на Великото народно събрание на Оборище, състояла се в навечерието на Великден през 2014 г. www.NoStop.bg.

Още интересно от На фурната

всички фоторепортажи

Фоторепортажи

Мажоретки по време на благотворителен пролетен концерт

Цитат на деня

„Първо те игнорират, после ти се присмиват, после се борят срещу теб и после ти побеждаваш!” (Махатма Ганди)    
<   >
чуй всички

Аудио

Болен здрав носи или колко често се разболявате?

виж резултатите