Г-н Кмете, а сега "к'во ше пра'им"?!?

Избуялия папур в р.Луда Яна на пъпа на центъра е сравняван с поречието на Амазонка и устието на Нил

23.08.2013

819

Избуял папур с височина над 3.20 м, крякащи жаби и неустоим аромат на канализация описват детайлно картинката на коритото на река Луда Яна. Това се намира на 100 м разстояние от кабинета на кмета Никола Белишки в Общината точно на пъпа на чаршията.

Наши читатели намират тази картинка доста екзотична и е сравняват с поречието на река Амазонка, а ние пък е оприличихме с устието на река Нил. Жалко, че по нея не се разхождат крододили и анаконди, за да бъде още по-автентична.

NoStop.bg не за първи път пише за проблемите с парка и прилежащите му части, но до сега от страна на кметския екип няма никаква ответна реакция. Нисък парапет, камънаци и изсечени дървета допълват пустинния пейзаж на парка и реката.

Нужно ли е да стане някакъв инцидент или да се появи крокодил в общината, за да почне кмета да чува гражданите и да си върши работата?!?

Текст Гергана Найденова

comments powered by Disqus

Най-нови публикации


виж всички

Видео

Гледате изпълнение на песента „Позови меня тихо по имени” (концертен запис от комплекс „Олимпийский” в Москва, 2002) на руската група „Любэ” и Николай Расторгуев. Стихове Виктор Пеленягре, музика Игор Матвиенко (продуцент и основател на групата).

Още интересно от На фурната

всички фоторепортажи

Фоторепортажи

Ученици на разходка в "Столицата на свободата"

Цитат на деня

„Един възрастен жител на Панагюрище сподели това лято, че всяка година посещава по 10 дни летния плаж със своето внуче. Пропусне ли обаче, преp зимата и двамата боледуват. Според него водата ги зарежда за месеци напред. Пробвайте. А що се отнася до Банчето, изживяването и резултатът нямат аналог... Нещо повече, не е случайност, че основните посетители на Стрелча са жители на Бургас, Поморие и Варна. За тях възстановяването им от минералната вода на Стрелча е по-успешно, в сравнение с калта на Поморииското езеро.” (Нашият читател Благой Атанасов коментира във фейсбук статията ни „Стрелчанската минерална вода една от най-лековитите в страната”. Повече – в раздели „Срелча” и „Здраве”.)
<   >
чуй всички

Аудио

Откъде черпите най-често информация?

виж резултатите