Г-н Кмете, а сега "к'во ше пра'им"?!?

Избуялия папур в р.Луда Яна на пъпа на центъра е сравняван с поречието на Амазонка и устието на Нил

23.08.2013

828

Избуял папур с височина над 3.20 м, крякащи жаби и неустоим аромат на канализация описват детайлно картинката на коритото на река Луда Яна. Това се намира на 100 м разстояние от кабинета на кмета Никола Белишки в Общината точно на пъпа на чаршията.

Наши читатели намират тази картинка доста екзотична и е сравняват с поречието на река Амазонка, а ние пък е оприличихме с устието на река Нил. Жалко, че по нея не се разхождат крододили и анаконди, за да бъде още по-автентична.

NoStop.bg не за първи път пише за проблемите с парка и прилежащите му части, но до сега от страна на кметския екип няма никаква ответна реакция. Нисък парапет, камънаци и изсечени дървета допълват пустинния пейзаж на парка и реката.

Нужно ли е да стане някакъв инцидент или да се появи крокодил в общината, за да почне кмета да чува гражданите и да си върши работата?!?

Текст Гергана Найденова

comments powered by Disqus

Най-нови публикации


виж всички

Видео

ИЗБРАНО ТОП ВИДЕО: Хитът "Harlem Shake" завладя Панагюрище в началото на март 2013-та. Десетки младежи се включиха в лудия танц на местния стадион. Движенията им приковаха погледите на всички присъстващи, а участващите сякаш издивяха, макар и за кратко.

Още интересно от На фурната

всички фоторепортажи

Фоторепортажи

Баба Марта в Панагюрище

Цитат на деня

"По мое време и преди мен, имаше един такъв израз: „Съдия, който не е ръководил „Левски“ и ЦСКА, не е съдия!“. Разбира се, това беше преувеличено, но във всеки случай, подчертава сериозността на този двубой. Сега нещата се промениха, вече има много изяви на различни отбори и те сякаш минаха на по-заден план. Определено обаче не бих забравил никога третия техен мач, който ръководих на стадион „Васил Левски“ в присъствието на над 50 хил. публика. Е, изгоних Стоичков и Петров, за съжаление, но въпреки това и до ден днешен сме приятели с тях, тъй като те са добри като хора, а това, че на терена са се провинили е друго. Но жалко е, че днес стадионите не се пълнят до такава степен и не може да се създаде емоция на такова високо ниво." (Главният съдийски методист на БФС Борислав Александров описва "тръпката" от ръководенето на вечното дерби между "Левски" и ЦСКА в интервю за NoStop.bg. Повече може да прочетете в Раздел "Спорт")
<   >
чуй всички

Аудио

Откъде черпите най-често информация?

виж резултатите