Женският ФК "Оборище" направи първа тренировка

В неделя момичетата заминават на турнир в Монтана

05.03.2013

523

Женският отбор по футбол "Оборище" направи своята първа тренировка вчера на изкуствения терен на малки вратички. Възпитаничките на старши треньора Спас Кърпаров са на възраст от 9 до 14 години. 

Първото занимание продължи около 90 минути. До петък момичетата ще тренират всекидневно. Очаква се през следващите дни броят им да се увеличи. 

С първото занимание в понеделник на практика бе поставено началото на подготовката на тима за предстоящия футболен турнир в Монтана. Селекцията на Спас Кърпаров ще участва в спортната проява, която е за момичета на възраст от 10 до 14 години. Турнирът ще се проведе в Спортната зала на стадион "Огоста". Противник на панагюрския отбор ще бъде съставът на ДФК "Видин".

През лятото подготовка трябва да започнат и девойките на ФК "Оборище". Тогава се очаква в БФС да бъде изпратена и заявка за участие в първенството по футбол за жени.

Текст и снимки Теодора Иванова

comments powered by Disqus

Най-нови публикации


виж всички

Видео

Още интересно от Спорт

всички фоторепортажи

Фоторепортажи

Контрола "Оборище" : "Евроколеж" (Пд) - 1:0

Цитат на деня

"Важно е ние като потребители да умеем да консумираме информацията правилно и да успяваме да отсеем лъжата от истината. За съжаление много ваши колеги, в името на високия рейтинг, а може би и добре подплатени финансово, си позволяват да публикуват всякаква помия." (Коментар на Петър Врагов в интервю по случай втория рожден ден на NoStop.bg. Повече може да прочетете в Раздел "От редакцията").
<   >
чуй всички

Аудио

Откъде черпите най-често информация?

виж резултатите