Женският ФК "Оборище" направи първа тренировка

В неделя момичетата заминават на турнир в Монтана

05.03.2013

563

Женският отбор по футбол "Оборище" направи своята първа тренировка вчера на изкуствения терен на малки вратички. Възпитаничките на старши треньора Спас Кърпаров са на възраст от 9 до 14 години. 

Първото занимание продължи около 90 минути. До петък момичетата ще тренират всекидневно. Очаква се през следващите дни броят им да се увеличи. 

С първото занимание в понеделник на практика бе поставено началото на подготовката на тима за предстоящия футболен турнир в Монтана. Селекцията на Спас Кърпаров ще участва в спортната проява, която е за момичета на възраст от 10 до 14 години. Турнирът ще се проведе в Спортната зала на стадион "Огоста". Противник на панагюрския отбор ще бъде съставът на ДФК "Видин".

През лятото подготовка трябва да започнат и девойките на ФК "Оборище". Тогава се очаква в БФС да бъде изпратена и заявка за участие в първенството по футбол за жени.

Текст и снимки Теодора Иванова

comments powered by Disqus

Най-нови публикации


виж всички

Видео

Още интересно от Спорт

всички фоторепортажи

Фоторепортажи

"Оборище" :"Конелиано" (Герман) - 7:0

Цитат на деня

"Самозабравянето е като самозадоволяването - предизвиква само временно и несподелено с никого удоволствие." (Панагюрският художник Нистор Хаинов коментира последните етюди от пиесата "Белишки си разиграва коня в община Панагюрище", в която персоната на автора е и основен персонаж.)
<   >
чуй всички

Аудио

Откъде черпите най-често информация?

виж резултатите