Женският ФК "Оборище" направи първа тренировка

В неделя момичетата заминават на турнир в Монтана

05.03.2013

503

Женският отбор по футбол "Оборище" направи своята първа тренировка вчера на изкуствения терен на малки вратички. Възпитаничките на старши треньора Спас Кърпаров са на възраст от 9 до 14 години. 

Първото занимание продължи около 90 минути. До петък момичетата ще тренират всекидневно. Очаква се през следващите дни броят им да се увеличи. 

С първото занимание в понеделник на практика бе поставено началото на подготовката на тима за предстоящия футболен турнир в Монтана. Селекцията на Спас Кърпаров ще участва в спортната проява, която е за момичета на възраст от 10 до 14 години. Турнирът ще се проведе в Спортната зала на стадион "Огоста". Противник на панагюрския отбор ще бъде съставът на ДФК "Видин".

През лятото подготовка трябва да започнат и девойките на ФК "Оборище". Тогава се очаква в БФС да бъде изпратена и заявка за участие в първенството по футбол за жени.

Текст и снимки Теодора Иванова

comments powered by Disqus

Най-нови публикации


виж всички

Видео

Гледате как деца от ОДЗ "1-ви юни" в Панагюрище боядисват яйца за Великден. Това направиха и малчуганите в ОДЗ "Пролет". Репортаж и снимки търсете в раздел "Животът" на www.NoStop.bg.

Още интересно от Спорт

всички фоторепортажи

Фоторепортажи

Лековата къща в Панагюрище след реставрацията

Цитат на деня

"Ако човекът, тази рожба на материалното, прилича на едно изречение, написано с много любов, но и много правописни грешки, както казваше бай Йордан Радичков, а природата човешка е недоверчива, вечно съмняваща се и невярваща в Бог, то, пак според Радичков, независимо дали го има, или го няма Бог, нека живеем така, все едно го има. По-леко е, повярвайте!" (Откъс от текста на Светлозар Стоянов "Да живеем така, все едно Го има". Повече в раздел "От редакцията".)
<   >
чуй всички

Аудио

Болен здрав носи или колко често се разболявате?

виж резултатите