Женският ФК "Оборище" направи първа тренировка

В неделя момичетата заминават на турнир в Монтана

05.03.2013

535

Женският отбор по футбол "Оборище" направи своята първа тренировка вчера на изкуствения терен на малки вратички. Възпитаничките на старши треньора Спас Кърпаров са на възраст от 9 до 14 години. 

Първото занимание продължи около 90 минути. До петък момичетата ще тренират всекидневно. Очаква се през следващите дни броят им да се увеличи. 

С първото занимание в понеделник на практика бе поставено началото на подготовката на тима за предстоящия футболен турнир в Монтана. Селекцията на Спас Кърпаров ще участва в спортната проява, която е за момичета на възраст от 10 до 14 години. Турнирът ще се проведе в Спортната зала на стадион "Огоста". Противник на панагюрския отбор ще бъде съставът на ДФК "Видин".

През лятото подготовка трябва да започнат и девойките на ФК "Оборище". Тогава се очаква в БФС да бъде изпратена и заявка за участие в първенството по футбол за жени.

Текст и снимки Теодора Иванова

comments powered by Disqus

Най-нови публикации


виж всички

Видео

Още интересно от Спорт

всички фоторепортажи

Фоторепортажи

Един ден в селата Левски и Елшица

Цитат на деня

„Улицата, на която живее майка ми, я разкопаваха най-малко три пъти. Още не е оправена. При всяко идване в Панагюрище обикаляме на сляпо, за да си стигнем до дома, защото липсва всякаква информация за това кои улици са затворени. Не знам кой реши, че е изключително удачно да се работи по три проекта наведнъж.” (Петя Михайлова в полемика за ремонтните работи и разкопките в Панагюрище в профила на NoStop.bg във Фейсбук. Подобни мнения изказват и други читатели. Повече - в раздел "От редакцията".)
<   >
чуй всички

Аудио

Откъде черпите най-често информация?

виж резултатите